zondag, 21. januari 2018 - 23:56 Update: 21-01-2018 23:59

Onderzoek naar de dood van Marcel Hoogerbrugge in Opsporing Verzocht

Onderzoek naar de dood van Marcel Hoogerbrugge in Opsporing Verzocht
Foto: Avro
Hoogeveen

Op dinsdag 23 januari wordt in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de gewelddadige dood van de 49-jarige Marcel Hoogerbrugge.

Op woensdagavond 20 december werd zijn lichaam in zijn woning aan de Dr. Anton Philipstraat gevonden. Het bleek dat hij door geweld om het leven was gekomen.

Wie is Marcel

Direct nadat we Marcel aantroffen hebben we een oproep geplaatst  dat we mensen zochten die hem kennen en iets over hem konden vertellen. Die informatie hebben we nodig om een goed beeld van hem te krijgen. Wie was Marcel precies? Hierdoor kunnen we mogelijk een spoor naar de dader(s) vinden. Hier is echter weinig respons op gekomen. We zetten Opsporing Verzocht in om een groter publiek te bereiken om alsnog een beeld van het slachtoffer te krijgen. Vooral de laatste dagen uit het leven van Marcel zijn van belang. We weten dat hij zaterdagmiddag 16 december rond 16.00 uur bij de pinautomaat aan de Markt geld heeft gepind. We willen graag weten wie hem daarna nog heeft gezien en/of gesproken. 

Passantenonderzoek

Uit onderzoek is gebleken dat Marcel tussen zondag 17 december en woensdag 20 december om het leven is gebracht. Op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 januari houden we een passantenonderzoek in de omgeving van Marcels huis. Ook delen we flyers uit.  

Uitzending en tips

Opsporing Verzocht is te zien op dinsdag 23 januari omstreeks 20.30 uur op NPO 1. De volgende dag, woensdag 24 januari, is de herhaling op NPO 2 te zien rond 11.40 uur. Heeft u  informatie voor de politie? Twijfel niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie via 0800-6070.Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. 

 

 

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de app in de App store (ios) of de Play store (android) .

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl automatisch binnenhalen? Gebruik onze RSS-feed (http://www.blikopnieuws.nl/feeds/all/rss.xml)

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: