donderdag, 16. april 2020 - 13:46 Update: 17-04-2020 9:13

Brandweer Uithoorn heeft veilige manier van knippen gevonden

Brandweerman scheert collega
Foto: fbf
Uithoorn

In tijden van de coronacrisis loopt men dagelijks tegen dingen aan die voorheen de normaalste zaak van de wereld waren. Een kopje koffie en een broodje in een lunchroom en gezellig een biertje in de kroeg om de hoek.

Ook de uiterlijke verzorging van iedereen ligt zo goed als stil. Zo zijn de schoonheidsspecialisten en nagelstudio’s allemaal gesloten. Ook even naar de kapper is er voorlopig niet bij. Dit terwijl er genoeg mensen zijn die een knipbeurt kunnen gebruiken.

De brandweer Uithoorn heeft voor het laatste een oplossing bedacht. Ook het haar van de brandweerman of -vrouw groeit door en dan moet je soms een beetje creatief zijn. Zo heeft een brandweerman in zijn uitrukkleding, handschoenen aan en adembescherming op met een tondeuse de coupe van zijn collega bijgewerkt. Zo heeft ieder beroep in tijden van crisis zijn voordelen.

De spuitgasten in Uithoorn gaan geen kapsalon beginnen zodat er meer mensen hun coupe bij kunnen laten werken. Er kan namelijk geen garantie gegeven worden dat het na de knipbeurt ook toonbaar is.

 

Lees alles over:
Categorie:
Provincie: