woensdag, 21. december 2022 - 14:47 Update: 21-12-2022 15:11

Man doodgestoken in woning in Beek, verdachte aangehouden

agent-donker-zwaailicht
Foto: Archief EHF / foto ter illustratie
Beek

Dinsdagavond heeft in een woning aan de Geverikerstraat in het Limburgse Beek een steekincident plaatsgevonden. 'Hierbij is één persoon om het leven gekomen. De politie kon snel na het incident een verdachte aanhouden', zo meldt de politie woensdag.

Slachtoffer ter plaatse overleden

Rond 22.50 uur kwam bij de hulpdiensten een melding van een steekincident binnen. Ter plaatse werd een zwaargewonde man aangetroffen. 'Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nog gereanimeerd, echter hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen', aldus de politie.

Onderzoek

De politie heeft direct tactisch en forensisch onderzoek opgestart. Wat zich precies heeft afgespeeld en wat de aanleiding en/of motief voor het geweldsincident is geweest, is nog niet bekend. Onderzoek zal dit moeten uitwijzen. De verdachte is ingesloten.

Update 10.00 uur

Aan het steekincident ligt waarschijnlijk een relationele oorzaak ten grondslag. 'Dat komt vooralsnog uit het politieonderzoek naar voren', zo laat de politie weten. Kort na het incident kon de politie de verdachte in de omgeving aanhouden. Het betreft een man van 29 jaar uit Beek.

Categorie:
Provincie: