zaterdag, 28. januari 2023 - 16:44 Update: 28-01-2023 16:47

Verdachten aangehouden dodelijke steekpartij

politieagenten
Foto: Copyright FBF Frank van den Berg
Den Haag

Een 39-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond 27 januari overleden nadat hij was neergestoken op de Doctor H.E. van Geldererf in de Hofstad. De politie hield later die nacht in een woning in Den Haag drie minderjarige verdachten aan voor hun betrokkenheid bij het incident. De verdachten zijn twee meisjes en een jongen.

De politie kreeg vrijdagavond rond 21.00 uur een melding dat iemand op de Doctor H.E. van Geldererf was neergestoken. Toen de agenten arriveerden troffen ze op straat een zwaargewonde man aan. De hulpdiensten hebben het slachtoffer op straat gereanimeerd. Met de ambulance werd het zwaargewonde slachtoffer naar een ziekenhuis vervoerd. De hulp mocht helaas niet meer baten en is het slachtoffer kort na aankomst in het ziekenhuis overleden. Het zou om de uitbater van cafetaria Houtwijk gaan.

Grootschalig opsporingsonderzoek

De politie heeft onder leiding van een officier van justitie een grootschalig opsporingsonderzoek (TGO) ingesteld en doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident. Uit dit eerste onderzoek kwamen al snel de namen van de drie verdachten naar voren. De drie minderjarigen werden op zaterdagochtend in een woning in Den Haag aangehouden.

Categorie:
Provincie: