zondag, 30. maart 2008 - 15:52

Controleactie 'In Goes Uit'

Goes

Tussen vrijdag 21.30 en zaterdag 04.30 uur werd door de Zeeuwse politie een controleactie gehouden in Goes.Doel van deze controle 'In Goes Uit', is vergroten van het veiligheidsgevoel van het (uitgaans)publiek.In totaal werden 145 voertuigen gecontroleerd en van alle bestuurders werd een blaastest afgenomen.

Twee bestuurders hadden teveel gedronken en kregen een rijverbod, een derde bestuurder was in het bezit van 0,8 gram cocaïne en kreeg een boete van € 100,-. Er werd 1 illegale vreemdeling aangehouden, hij werd overgebracht naar Torentijd. Twee personenauto's werden buiten gebruik gesteld en aan het bureau geplaatst, de ene bestuurder had openstaande boetes van in totaal € 140,63, de andere bestuurder bleek niet verzekerd.

Een bestuurster met eveneens openstaande boetes van in totaal € 198,- werd aangehouden, zij heeft gelijk betaald. Verder werden nog 7 bekeuringen uitgeschreven voor het zich niet kunnen identificeren; 1 voor een gladde band; 1 voor een ongeldig rijbewijs; 4 voor een defecte koplamp en 1 voor een lekke uitlaat.

Tot slot werd op de Beestenmarkt nog een personenauto gecontroleerd waarin zich een 24-jarige Vlissinger bevond die nog voor € 250,- aan openstaande boetes had. Hij werd meegenomen naar het bureau waar hij de aanwezige agenten beledigde, maar uiteindelijk het bedrag wel betaalde.
Provincie:
Tag(s):