woensdag, 12. oktober 2005 - 11:53

Binnen 1 week van je aambeien af

Deventer

Wie last heeft van aambeien kan tegenwoordig in het Deventer Ziekenhuis binnen 1 week terecht. De toegangstijd is hiermee de laagste van de regio. Begin dit jaar introduceerden de chirurgen van het Deventer Ziekenhuis een nieuwe behandeling voor het vrijwel pijnloos verwijderen van aambeien.

In dagbehandeling worden onder verdoving (een ruggeprik) alle bloedvaatjes van de aambeien dicht gehecht. De bloedvaatjes worden met geluidsgolven gelokaliseerd. Voordeel is dat meestal in 1 behandeling alle aambeien zijn op te sporen en dat de pijnklachten veel minder zijn. Dat is voor de patiënt uiteraard veel vriendelijker. De nieuwe behandeling is voor Deventer een groot succes. Patiënten uit de wijde omtrek komen naar het ziekenhuis toe.

Door de behandeling voor aambeien nu enkele keren per week uit te voeren, kan de toegangstijd nog verder worden teruggebracht. Er is zelfs een speciaal spreekuur (proctologiespreekuur) op de polikliniek chirurgie voor aambeien en anale fisuren (scheurtjes) ingesteld. Voor een afspraak op dit protologie spreekuur kunt u bellen met 0570 646720, of anders kijken op deventerchirurgen
Provincie:
Tag(s):