woensdag, 8. november 2006 - 15:41

Brute overval op 18 jarige Assenaar

Assen

Twee Groningers van 25 en 26 jaar oud en een 20 - jarige Assenaar zijn dinsdagavond door de politie aangehouden. Het drietal word er van verdacht een 18 jarige inwoner uit Assen aan de C.T. Storkweg te hebben overvallen. Ze zouden de man hierbij hebben geslagen, mishandeld, beroofd en bedreigd hebben met een vuurwapen.

Het trio wachtte het slachtoffer op bij het naar binnen gaan van zijn woning. Hierna mishandelden ze hem en bedreigden hem met een vuurwapen ook beroofden ze hem van zijn portemonnee, gsm en de door hem gedragen sieraden.

De gealarmeerde politie trof de 26 - jarige Groninger in zijn auto aan op de C.T. Storkweg waarna hij werd aangehouden. In de auto werd ook een vuurwapen aangetroffen. Een tweede verdachte, de 25 - jarige Goninger werd aangehouden op de Havenkade in de stad

De 20 - jarige Assenaar werd met behulp van een politiehond aangetroffen in de bosjes aan de Havenkade. Bij zijn aanhouding liep de Groninger een hondenbeet op waarvoor hij zich moest laten behandelen in het Wilhelminaziekenhuis in Assen. Op de Havenkade werd door de politie een tweede vuurwapen aangetroffen.

Alle drie de verdachten zijn ingesloten voor het verdere onderzoek.
Provincie:
Tag(s):