maandag, 13. november 2006 - 7:09

Een fenomenale Van Nistelrooy leidt Real naar zege

Een fenomenale Ruud van Nistelrooy leidde zijn ploeg Real Madrid naar de zege tegen Osasuna. Het werd in Pamplona 4-1 voor de Koninklijke. Alle doelpunten aan Madrileense zijde kwamen op naam van Van Nistelrooy.

De wedstrijd tussen Real Madrid en Osasuna ontpopte zich tot een echte Ruud van Nistelrooy show. De Brabander liet tijdens dit duel zien over een geweldige timing te beschikken. Bij de eerste twee treffers stond de spits op de goede plaats en kon zodoende Osasuna-doelman Ricardo verschalken. Op slag van rust complementeerde Van Nistelrooy zijn zuivere hattrick door de bal schitterend in het doel van Osasuna te werken.

Aan de scoringsdrift van 'Van the Man' kwam echter nog geen einde. In de tweede helft complementeerde Van Nistelrooy zijn kwartet aan doelpunten en groeide zodoende uit tot dé man van de wedstrijd.