zondag, 27. augustus 2006 - 14:08

Fata Morgana, een uitdaging voor de Belgen

Het Belgische Lanaken, net over de grens bij Maastricht stond afgelopen dagen in de belangstelling voor een uitzending van de Belgische nationale zender TV-Een. De inwoners van Lanaken waren door een Belgische actrice uitgedaagd om 5 zaken te realiseren in Australian style. Voorwaarde, het mocht niets kosten. Voor elk bereikt doel ontvangen de bewoners een sterpunt.

De drukte was enorm op Domein Pietersheim waar zaterdag de opnamen plaatsvonden. Na wat peptalk van zanger en presentator Sergio, konden de opnames beginnen. Sergio kreeg hulp van medepresentatrice Geen Lisa.

Een van de uitdagingen was om 500 didgeridoospelers bij elkaar te brengen. De tweede uitdaging was een fotosessie van 5000 foto’s in Autralian Style. De mensen van Lanaken en omgeving moesten daarbij verkleed als Crocodile Dundee op de foto.

Uitdaging drie bestond uit een metergrote dotschildering. De vierde uitdaging had te maken met het bij elkaar brengen van een 500 kinderen met skippybal in een omgeving die op Australië lijkt. En als vijfde uitdaging moesten de aanwezigen op het terrein allemaal kunnen genieten van een lekker stuk BBQ vlees.

Of de uitdaging succesvol is verlopen, kunt u zondagavond zelf bekijken op de Belgische zender TV-Een om 20:45u.
Provincie:
Tag(s):