zaterdag, 21. oktober 2006 - 23:49

Foute verlichting loopt uit op mishandeling

Koewacht

Vannacht rond 03.30 uur reed een 22-jarige Dordrechtse man over de Emmabaan in de richting van Koewacht.Uit tegenover-gestelde richting kwam een personenauto tegemoet rijden. De auto voerde groot licht en mistlampen. Hierop ging de 22-jarige met zijn hand voor zijn koplamp rijden, om zo de bestuurder van de auto te laten zien dat hij andere verlichting moest gaan voeren.

De bestuurder gaf geen gehoor aan dit verzoek. Hierop ging de fietser met zijn handen voor zijn gezicht rijden, maar nog gaf de automobilist geen sjoege.

Uit frustratie stak de fietser dus toen zijn middelvinger omhoog. Dit zag de automobilist wel en hij stopte zijn auto. De 22-jarige fietser werd staande gehouden door de automobilist en zijn bijrijder. Hij werd geslagen en geschopt. Ook werd de fietser woordelijk bedreigd.

Door de klappen en trappen liep de 22-jarige Dordtenaar pijnlijke en gezwollen plekken in zijn gezicht op en zijn bril viel op de grond. Ook hield hij behoorlijke pijn in zijn benen over aan de schoppen die hij had gekregen. Vanmorgen heeft hij zich onder behandeling moeten stellen van een huisarts.

Er is weinig bekend van de agressieve man, alleen dat hij korte blonde haren had en ongeveer 1.75 meter lang was en een normaal postuur had. Hij was ongeveer 21 jaar oud. Over de bijrijder is niets bekend. De man reed vermoedelijk in een Suzuki.
Provincie:
Tag(s):