dinsdag, 28. november 2006 - 21:19

Muzikale show van topniveau in Assen

Assen

Op zondag 10 december a.s. speelt de JEROEN SWEERS BOOGIE WOOGIE BAND op voor Jazzclub Assen in rest. De Hertenkamp, met als speciale gast de uit Gouda afkomstige saxofonist ARNOUD “Saxpower�de GRAAFF , een wervelwind op binnen- en buitenlandse blues en boogie podia, die het publiek versteld zal weten te staan met zijn weergaloos uitgevoerde solo’s

De Zwolse pianist JEROEN SWEERS mag zich al een aantal jaren rekenen tot het keurkorps van de Nederlandse boogie woogie specialisten. Al vanaf 2002 is hij de vaste pianist van de theatershow “Grand Piano Boogie Train� waarin hij speelt samen met gevestigde grootheden als Jaap Dekker en Martijn Schok.

In 2003 formeerde hij zijn eigen band met slagwerker WILLEM de JONGH en contrabassist DICK SCHREUDERS.
Naast spetterende Boogie Woogie staat ook de klassieke pianoblues op het repertoire van de band waarmee de muziek uit de vervlogen jaren dertig en veertig een geheel nieuw leven wordt ingeblazen.

Bezoekers van de Hertenkamp mogen zich verheugen op een wervelende muzikale show van topniveau.

Het optreden van de Jeroen Sweers Boogie Woogie Band begint om 15.00 uur. Toegangskaarten zijn à 10 euro verkrijgbaar aan de kassa of via de voorverkoop bij de Fa. Hummelen, Kruisstraat, Assen.
Provincie:
Tag(s):