woensdag, 15. februari 2006 - 13:46

Ongeval Evertsoord eist tweede dodelijk slachtoffer

Evertsoord

Dinsdagmiddag is een tweede slachtoffer overleden aan de gevolgen van het verkeersongeval dat vorige week woensdagmiddag plaatsvond op de Midden Peelweg. Het gaat om een 74-jarige vrouw uit Koningslust.

Bij het ongeval waren een personenauto en een taxibus betrokken. In de taxibus zaten de bestuurder en drie passagiers. De 74-jarige vrouw zat als passagier in de taxibus en werd na het ongeval met diverse verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze dinsdag overleed.

Het andere dodelijke slachtoffer betreft een 91-jarige man uit Maasbree. Hij overleed enkele uren na het ongeval. De andere passagier, een 66-jarige man uit Sevenum en de taxibestuurder, een 53-jarige man uit Helden, konden na behandeling naar thuis. Een 55-jarige man uit Ysselsteyn, die de personenauto bestuurde, werd met been- en borstletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde toen de 53-jarige taxichauffeur over de Patersstraat reed en de kruising Patersstraat / Midden Peelweg / Peelstraat recht overstak in de richting van Kronenberg. Tijdens het oversteken verleende hij vermoedelijk geen voorrang aan de 55-jarige bestuurder van de personenauto, waardoor een botsing ontstond.
Provincie:
Tag(s):