dinsdag, 19. september 2006 - 20:08

Polenweg wordt 51-jarige Pool noodlottig

Nieuwdorp

Dinsdagmiddag vond er op de Polenweg in Nieuwdorp een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s met aanhangwagen. Bij het ongeval kwam een 51-jarige man uit Polen om het leven.

Een personenauto met aanhangwagen, bestuurd door een 20-jarige man uit Goes, reed over de Polenweg komende uit de richting van de kerncentrale. Vermoedelijk door een te zwaar beladen aanhangwagen begon de combinatie in een bocht te slingeren. De auto draaide een halve slag en kwam overdwars op de rijbaan voor tegemoetkomend verkeer te staan.

Een tegemoet rijdende 57-jarige bestuurster van een personenauto, met daarachter een lege aanhangwagen, probeerde het obstakel te ontwijken, maar kon een aanrijding niet meer voorkomen.

De 20-jarige man raakte zwaar gewond. Hij is ter plaatse onderzocht door een arts van de traumahelikopter en per ambulance overgebracht naar het UZ in Antwerpen.
Zijn inzittende, een 51-jarige man uit Polen, overleefde de aanrijding niet. De 57-jarige vrouw uit Middelburg en een bij haar inzittende 63-jarige man uit Middelburg, raakten licht gewond. Zij zijn ter plaatse door het ambulancepersoneel aan hun lichte verwondingen behandeld.
Provincie:
Tag(s):