maandag, 24. juli 2006 - 9:24

Verkoelende douche op Roze Maandag

Tilburg

Tilburg maakt zich op voor een zwoele Roze Maandag. Het grootste homo-evenement van ons land op de grootste kermis van de Benelux trekt jaarlijks zo’n 300.000 bezoekers. Ze komen uit alle windstreken en lagen van de bevolking.

Om met de huidige tropische temperaturen op een ludieke manier wat verkoeling te bieden heeft de gezamenlijke horeca aan het Piusplein en de Paleisring besloten om bij de bars, douches te plaatsen. Dat deze, naast verkoeling ook wat extravagante plaatjes op kunnen leveren is mooi meegenomen.

Vorig jaar nog, had het evenement te kampen met zware regenbuien, al was dat aan de bezoekersaantallen nauwelijks te merken. Maar ook op extreem warme temperaturen is de organisatie van Roze Maandag voorbereid. Met de douches als extra attractie en de tropische klanken van Jody Bernall bij de opening van het evenement. Roze Maandag begint om 13.00 uur in de Muzentuin, daarna zijn er verspreid over het hele centrum diverse straatfeesten met deejays en artiesten. Afterparty’s duren tot diep in de nacht.
Provincie:
Tag(s):