maandag, 22. januari 2007 - 11:05

70 Maserati's onderweg naar Europa

Amsterdam

De eerste 70 Maserati’s Quattroporte Automatic hebben de fabriek in Modena verlaten en zijn inmiddels op weg naar de Europese markten. Maserati-distributeurs in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, België en Italië kunnen de nieuwe Quattroporte Automatic als eerste verwachten. De Italiaanse distributeurs hebben de auto’s in Modena zelfs persoonlijk in ontvangst genomen.

Een week na de onthulling op de Detroit Motor Show werden de eerste nieuwe Maserati’s Quattroporte Automatic gepresenteerd in de militaire academie in Cortile d’Onore. Vervolgens koersten de auto’s door straten van Modena naar de Piazza Grande, waar Chief Executive Roberto Ronchi op symbolische wijze de sleutels van de auto’s overhandigde aan de Europese distributeurs.

Aansluitend aan de ceremonie verlieten de Quattroportes Automatic de Piazza Grande, op weg naar hun Europese bestemming.

De Maserati Quattroporte Automatic is in Nederland net als de uitvoering met de DuoSelect-transmissie leverbaar vanaf EUR 153.594,-. De Quattroporte Sport GT Automatic is te bestellen vanaf EUR 165.745, terwijl de vanafprijs van de Maserati Quattroporte Executive GT EUR 171.082,- bedraagt.
Categorie:
Tag(s):