woensdag, 14. februari 2007 - 1:11

A2 bij Eindhoven afgesloten door ernstig ongeval

Eindhoven

De A2 Maastricht - Eindhoven is omstreeks 22.15 uur in beide richtingen afgesloten nadat er een ernstig ongeval met een vrachtwagen had plaatsgevonden. Bij het ongeval zijn ook meerdere personenauto's betrokken. Het ongeval gebeurde kort van tien uur op de rijbaan richting Maastricht net na knooppunt Batadorp, de weg is afgesloten tussen de knooppunten Batadorp en De Hogt. De chauffeur van de vrachtwagen is bij dit ongeval om het leven gekomen.

De gekantelde vrachtwagen is een tankwagen geladen met zuurstof. De brandweer heeft de ketel gecontroleerd op lekkages en heeft niets aangetroffen. Het voertuig ligt dwars over de rijbaan en zal met enige voorzichtigheid geborgen moeten worden.

Het is nog onduidelijk hoe lang de afsluiting gaat duren. Volgens de Verkeers Informatie Dienst kan in het ergste geval kunnen de problemen op de rijbaan richting Maastricht tot in de woensdagochtendspits duren, gebruikers van de A2 bij Eindhoven in de ochtendspits wordt geadviseerd de verkeersinformatie woensdagochtend te raadplegen.
Provincie:
Tag(s):