maandag, 26. maart 2007 - 13:51

AutoRai in het teken van 'schoon'

Amsterdam

Dinsdagavond zal de Rai in Amsterdam voor de 108ste keer haar deuren openen voor de AutoRai. Jan Peter Balkenende minister president en autoliefhebber bij uitstek, zal dan de AutoRai officieel openen en zullen z’n duizend genodigden als eerste mogen kennismaken met de allernieuwste modellen.

Tevens zal de Balkenende met openingsplechtigheid het startsein geven voor de campagne 'Start Future Now!', waarmee de autobranche laat zien wat er gebeurt op het gebied van schone, zuinige, veilige en stille auto's.

Donderdag is het de beurt aan het publiek om zich te vergapen aan de nieuwste modellen en de laatste ontwikkelingen in de auto-industrie. Er zullen na verwachting 500.000 bezoekers twaalf dagen lang genieten van autonieuws, primeurs, concept cars, bijzondere paviljoens en indrukwekkende side-events.

De Nederlandse autobranche spant zich in om op alle gebieden interessante noviteiten en speciale gebeurtenissen te laten zien. Zo kunnen bezoekers voor het eerst in de praktijk kennismaken met het rijden op diverse nieuwe, duurzame brandstoffen.

AutoRAI 2007 gaat om de beleving van mobiliteit in al zijn verschijningsvormen. Er is dus volop aandacht voor exotische, hybride, klassieke en zuinige auto’s, die zijn ondergebracht in verschillende paviljoens zowel binnen als buiten het RAI-complex.

De AutoRai duurt tot en met maandag 9 april, Tweede Paasdag, en vindt plaats in alle hallen van Amsterdam RAI. Tijdens de AutoRAI worden alle soorten personenauto’s, toebehoren en accessoires tentoongesteld. De beurs is op werkdagen geopend van 11 tot 22 uur en in de weekends en op beide Paasdagen van 10 tot 17 uur. AutoRAI 2007 wordt georganiseerd door Amsterdam RAI in nauwe samenwerking met RAI Vereniging.
Categorie:
Tag(s):