donderdag, 29. maart 2007 - 9:17

Bewoners Binnenstad in gesprek met burgemeester Verkerk

Delft

Aanstaande maandag 2 april, kunnen bewoners van Delft van 17.30-18.30 uur in het stadhuis om met de burgemeester en de bureauchef in gesprek te gaan.

Burgemeester Verkerk en bureauchef van de politie van Delft, de heer Van Tol, sluiten hun reeks werkbezoeken aan Delft af met een bezoek aan de Binnenstad. Dit doen zij op maandag 2 april 2007. Bewoners zijn van 17.30-18.30 uur welkom in het stadhuis om met de burgemeester en de bureauchef in gesprek te gaan.

Met de werkbezoeken wil de burgemeester in kaart brengen wat er speelt op het gebied van veiligheid in Delft en hoe de bewoners de veiligheid beleven.

Samen met bureauchef Van Tol, de wijkteamchef, de wijkagent en met medewerkers van de gemeente fietst burgemeester Verkerk eerst langs diverse locaties in de Binnenstad. Op deze locaties speelt het thema veiligheid en spreekt het gezelschap met betrokken ondernemers en bewoners. De route eindigt bij het stadhuis op de Markt.

In het stadhuis kunnen bewoners in gesprek met burgemeester Verkerk en bureauchef van Tol. De bewoners kunnen aangeven wat zij goed vinden gaan en wat er beter kan met betrekking tot de veiligheid in de Binnenstad. Suggesties van bewoners worden (voor zover mogelijk) meegenomen in de voorbereiding op het Veiligheidsplan 2007-2011.
Provincie:
Tag(s):