zondag, 8. april 2007 - 1:53

Circus én Sam Gooris verbroederd tijdens tiende editie Jeugddag

Oostburg

Wie wil er niet voor één dag acrobaat of clown zijn of de avontuurlijke sfeer van het circus opsnuiven? Speciaal voor de jeugd uit de gemeenten Maldegem, Sint Laureins, Damme en Sluis wordt op zaterdag 14 april in Maldegem de tiende editie van de Jeugddag gehouden, waarbij het circus centraal staat.

Het belooft een dag vol schmink, dans, spel en knutselen te worden met als klap op de vuurpijl een concert van de Belgische zanger Sam Gooris (uit de populaire serie De Pfaff’s/schoonzoon van de bekende Belgische oud-doelman Jean-Marie Pfaff)!

Kinderen van 6 tot 14 jaar die mee willen doen kunnen zich tot en met 3 april opgeven. Een inschrijfformulier is in de gemeente Sluis verkrijgbaar bij alle basisscholen én de Stichting Welzijn West Zeeuwsch-Vlaanderen. Deelnamekosten zijn 3,00 euro per kind. Ingevulde inschrijfformulieren kunnen samen me de 3,00 euro ingeleverd worden bij de Stichting Welzijn West Zeeuwsch-Vlaanderen, Volderstraat 23 in Oostburg.

Deelnemers uit de gemeente Sluis kunnen desgewenst met de bus heen en weer naar Maldegem. Bus 1 rijdt langs: IJzendijke Markt (8.15 uur/18.15 uur), Schoondijke Dorpsplein (8.30 uur/18.00 uur) en Oostburg Achterzijde Gemeentehuis (8.45 uur/17.45 uur). Bus 2 rijdt langs Sluis MFC De Keure (8.40 uur/18.00 uur), Aardenburg Markt (8.50 uur/17.50 uur) en Eede Rabobank (8.55 uur/17.45 uur). Het programma in Maldegem vindt plaats in de jeugdlokalen Gidsenlaan (Piramide) en begint om 9.00 uur en wordt rond 17.00 uur afgesloten.

Ook dit jaar wordt de Jeugddag gezamenlijk georganiseerd door de jeugddiensten van de verbroederde grensgemeenten Damme, Maldegem, Sint-Laureins en Sluis. Zowel de samenwerking als het evenement Jeugddag zijn de afgelopen tien jaar succesvol gebleken.
Provincie:
Tag(s):