dinsdag, 6. maart 2007 - 9:15

Connie sleept website voor de rechter

Amsterdam

Connie Breukhoven sleept de showbizzsite Zijonline voor de rechter omdat zij een filmpje op hun website vertonen waarin zoon Melvin te zien is met zijn vriend. Het filmpje zou inbreuk maken op de pivacy van het gezin Breukhoven.

Connie gaf RTL Boulevard toestemming het volgens Zijonline 'pikante' filmpje in de uitzending te tonen, en zei dat het helemaal niets voorstelde. Dat haar zoon Melvin homoseksueel is zou geen geheim zijn, dus er is niets nieuws te zien. Het filmpje is stiekem gemaakt tijdens een familie-uitje in het Amsterdamse Vondelpark.

In de reactie van de kijkers op de webiste is te lezen dat zij het 'pikante' in het filmpje ook niet hebben kunnen ontdekken. 'Zoals gewoonlijk gaat het weer nergens over. Sensatie, sensatie, sensatie. Het filmpje is een leuke picknick en op de beelden wordt niet eens duidelijk wie wie is' aldus een bezoeker.

Met de gang naar de rechter hoopt Connie ervoor te zorgen dat haar familie niet langer lastig gevallen wordt. Zij en haar man zijn BN’ers maar hun kinderen niet aldus de 55-jarige schoonheidskoningin.
Categorie:
Tag(s):