maandag, 23. april 2007 - 17:27

Dodelijke ongevallen met motorrijders

De 48-jarige man uit Geleen die zondagmiddag ernstig gewond raakte bij een verkeersongeval in Roosteren, is aan zijn verwondingen bezweken. De man, bestuurder van een motor, kwam frontaal in botsing met een personenauto. De man werd met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Ook in Venlo kwam zondag een motorrijder om het leven. Op de Klagenfurtlaan kwam een 48-jarige man uit Oss op zijn motor frontaal in botsing met een vrachtwagen. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De motorrijder hoorde bij een groep van zo’n vijftien motorrijders die na een toertocht via de A61 uit Duitsland kwam.

Maandagochtend raakte een motorrijder gewond bij een ongeval op de rijksweg tussen Berg en Terblijt en Maastricht. De motorrijder, een 49-jarige man uit Hoensbroek, was bezig enkele auto’s in te halen toen de voorste auto van de reeks auto’s naar links afsloeg. Daarbij werd de motor van de man geraakt, waardoor de motorrijder van zijn motor viel en met zijn rechterarm en rechterbeen tegen een lantaarnpaal belandde. De man is met gebroken arm en been overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht
Provincie:
Tag(s):