donderdag, 22. februari 2007 - 20:03

Jongens (14-16) verdacht van ernstig seksueel misbruik

Breda

Een 21-jarige vrouw uit Breda is woensdagmorgen rond 04.15 uur ernstig seksueel misbruikt door drie jongens. Zij was na het stappen lopend op weg naar haar fiets, toen zij op de Karnemelkstraat werd vastgepakt en meegesleurd door een aantal jongens Zij pakten ook haar mobiele telefoon af. De vrouw heeft zich verzet en om hulp geroepen, maar dat mocht niet baten. In een zijstraat van de Markendaalseweg, ter hoogte van de Odilia van Salmstraat, werd zij misbruikt.

Een motorrijder die aan kwam rijden deed de daders op de vlucht slaan. Die motorrijder is nog in de richting van de Haagdijk achter de daders aan gegaan, maar keerde snel naar het slachtoffer terug en heeft het signalement aan de politie doorgegeven.

De gewaarschuwde politie kon op weg naar het slachtoffer op de Haagdijk één van de gevluchte verdachten aanhouden. Het bleek een 14-jarige jongen uit Breda te zijn. Op basis van onderzoek, onder andere videobeelden van het cameratoezicht in de binnenstad, zijn in de loop van woensdag nog twee verdachten aangehouden. Dat betreffen twee jongens uit Breda van 15 en 16 jaar. De drie verdachten zijn in verzekering gesteld op verdenking van verkrachting. De recherche onderzoekt de zaak.
Provincie:
Tag(s):