donderdag, 7. juni 2007 - 19:14

Klus-trio opent Eigen Huis & Tuin Event

Utrecht

Dat Nederlanders niet vies zijn van een beetje klussen in en om het huis, laat de onverminderde populariteit van het woon- en klusprogramma Eigen Huis & Tuin Event wel zien. Vanaf vandaag heeft het programma ook een eigen evenement: het Eigen Huis & Tuin Event. Tot en met zondag 10 juni a.s. staat Jaarbeurs Utrecht helemaal in het teken van klussen, wonen en tuinieren. Nederlands bekendste klus-trio –Thomas, Lodewijk en Corine- gaf vanmorgen op zeer passende wijze de aftrap voor dit nieuwe doe-event. De presentatoren van Eigen Huis & Tuin zijn dagelijks op het event aanwezig en geven daar workshops en demonstraties.

Eigen Huis & Tuin Event wordt georganiseerd door VNU Exhibitions Europe i.s.m. RTL Nederland en is gebaseerd op het gelijknamige Tv-programma van RTL 4.

In plaats van passief toe te kijken hoe Lodewijk, Thomas en Corine op televisie er lustig op los klussen, kunnen bezoekers van het event nu ook daadwerkelijk zelf aan de slag. Op grote, zogenaamde ‘Activiteitenpleinen’ worden tal van workshops en demonstraties gegeven. Leer zelf een thermostaatkraan installeren, een zwevend toilet plaatsen of streeploos behangen.

Bezoekers die graag meer sfeer in hun huis willen, kunnen terecht voor persoonlijk advies bij een van de vele stylisten. Zij laten het publiek ook zien hoe behangkeuze, kleurgebruik en inrichting van invloed zijn op sfeer. Naast wonen en klussen is er tijdens Eigen Huis & Tuin Event ook veel aandacht voor iedereen die van tuinieren houdt (of juist niet weet waar hij of zij moet beginnen). Naast een grote plantenmarkt zijn er tal van handige en leuke tuinaccessoires te zien en kan men een gratis tuinadvies krijgen.

Genoeg inspiratie en ideeën opgedaan? Dan kun je thuis meteen aan de slag. Praktisch alle producten die op de pleinen te zien (en testen) zijn, zijn te koop bij de Praxis-verkooppunten op de beursvloer.
Categorie:
Tag(s):