woensdag, 31. januari 2007 - 9:03

Martini ziekenhuis nodigt inwoners Grootegast uit

Grootegast

De Raad van Bestuur van het Martini Ziekenhuis nodigt veertig inwoners van de gemeente Grootegast uit om op maandag 12 februari te komen kijken in het nieuwe ziekenhuis dat gebouwd wordt aan de Van Swietenlaan. De nieuwbouw wordt medio 2007 in gebruik genomen.

In de periode hieraan voorafgaand nodigt het Martini Ziekenhuis van alle gemeenten in zijn verzorgingsgebied een delegatie inwoners uit. Deze delegaties worden door het ziekenhuisbestuur persoonlijk ontvangen en rondgeleid. Grootegast is de zesde gemeente die door het Martini Ziekenhuis wordt uitgenodigd.

Inwoners die belangstelling hebben voor deze ontvangst en rondleiding, kunnen zich tot en met 8 februari telefonisch opgeven bij de gemeente Grootegast. De eerste veertig inwoners die zich aanmelden, krijgen dan de uitnodiging van het Martini Ziekenhuis met de daarbij behorende informatie thuisgestuurd (maximaal twee personen per adres). Wethouder Smedes vergezelt de delegatie inwoners.

Smedes: "Dit is werkelijk een unieke gelegenheid om vooruitlopend op de officiële opening een kijkje te nemen in wat het ultra moderne Martini Ziekenhuis wordt, een ziekenhuis waar inwoners van de stad Groningen en de wijde omgeving - dus ook Grootegast - straks trots op mogen zijn.�
Provincie:
Tag(s):