maandag, 19. februari 2007 - 17:47

Meegenomen vrouw uit Rijssen gevonden

Rijssen

De 22-jarige vrouw uit Rijssen die maandagmorgen 19 februari tegen haar wil dan wel uit vrije wil vanuit haar Rijssense woning is meegenomen door twee mannen, is terecht. Op dit moment is haar verblijfplaats bij de politie bekend. Aan het begin van de avond heeft ze laten weten dat ze bij familie in Duitsland verblijft. Een en ander is door de plaatselijke politie in Duitsland bevestigd.

De problemen moeten gezocht worden in de familiaire sfeer. Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe een en ander in zijn werk is gegaan en wat de aanleiding tot het meenemen van het slachtoffer is geweest. Ook het wel of niet tegen haar wil meenemen zal hieruit moeten blijken.

De 22-jarige en haar vriend waren in de woning aan De Stroekeld toen vier personen, waaronder de 29-jarige echtgenoot, de woning binnenkwamen en het slachtoffer meenamen. Zij werd door twee mannen meegenomen in een auto die voor de woning had gestaan. Dit betrof de auto van het slachtoffer en haar echtgenoot. De vriend werd geschopt en geslagen voor hij kans zag de woning te ontvluchtten.
Provincie:
Tag(s):