maandag, 21. mei 2007 - 9:18

Met Smart Elfstedentocht voor goed doel

Friesland

Zo´n twintig enthousiaste eigenaren van een Smart – die zich de Smartfreaks noemen - verzamelen zich maandag 28 mei, Tweede Pinksterdag, in Sneek (Martiniplein) om gezamenlijk de Friese Elfstedentocht te rijden. Voor het goede doel wel te verstaan. Tijdens de ongeveer 230 kilometer lange toertocht willen de deelnemers zoveel mogelijk aandacht krijgen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Daarbij hopen zij ook dat er donaties gedaan worden.

De Smartfreaks zijn niet onbekend in Friesland. Zij hebben vorig jaar in hun kleine, grappige autootjes eveneens de route afgelegd, bij de schaatsliefhebber bekend als de tocht der tochten. De Smartliefhebbers willen het kinderfonds zoveel mogelijk steunen en vragen daarbij de hulp in van zowel particulieren als bedrijven.

Het is wellicht voor uw bedrijf leuk als er foto's gemaakt worden wanneer de auto´s tijdens de rit langskomen. Het resultaat daarvan kunt u vervolgens gebruiken om in de plaatselijke krant te plaatsen. U laat daarbij als bedrijf zien dat u het goede doel steunt en daarmee maatschappelijk bewust bezig bent. Ook zou u in ruil voor een donatie voor het fonds een banner op de site van de Smartfreaks kunnen plaatsen. Laat het weten, als u dat wilt!
Particulieren kunnen de actie eveneens ondersteunen. Zoveel mogelijk geld ophalen is immers het doel. Ook biedt Simon Speets van de Smartfreaks aan, om op de deuren van zijn smart reclame te voeren. Voor dit aanbod graag contact opnemen via smart@smartfreaks.nl voor verdere details.

Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt de helpende hand aan gezinnen met een ziek of gehandicapt kind. Op dit moment zijn er dertien Ronald McDonald huizen en zijn er diverse in ontwikkeling. In deze huizen logeren ook gezinnen in de nabije omgeving van het ziekenhuis, het revalidatiecentrum of de psychiatrische instelling om zo dicht mogelijk bij hun kind te kunnen zijn. In Friesland is het Ronald McDonald Huis gevestigd aan de Henri Dunantweg 5 in Leeuwarden. Het is de bedoeling dat de Smartfreaks hun toerrit daar eindigen. Hopelijk kunnen we u overtuigen van het belang van dit fonds. Graag tot ziens! Zie ook: www.kinderfonds.nl en www.smartfreaks.nl
Provincie:
Tag(s):