vrijdag, 20. april 2007 - 9:04

Minnaar gewond

Amstelveen

De meldkamer van de politie Tilburg ontving in de nacht van woensdag 18 april op donderdag 19 april een verontrustend telefoontje van een vrouw die vertelde dat haar man onderweg was naar Amstelveen om verhaal te halen bij haar minnaar.

Een 42-jarige man uit Tilburg is in Amstelveen Noord gearresteerd nadat hij de minnaar van zijn vrouw had belaagd. Het 48-jarige slachtoffer raakte lichtgewond maar wist aan zijn belager te ontkomen door z'n woning uit te vluchten.

Omdat de man in alle staten was werd direct de meldkamer van Amsterdam-Amstelland in kennis gesteld en wisten de agenten telefonisch contact te krijgen met de boze echtgenoot.

Toen bleek dat hij al bijna bij zijn opponent was en toen hij liet weten dat hij het er wel voor over had om hier voor te gaan zitten werden diverse politie-eenheden naar het bewuste adres gestuurd.

De 48-jarige minnaar werd in zijn woning door de man aangevallen. Hij raakte lichtgewond, maar wist aan zijn belager te ontkomen door z'n woning uit te vluchten. De verdachte werd gearresteerd op het moment dat hij naar z'n auto toe liep. De wijkteamrecherche van Amstelveen Noord onderzoekt de zaak.
Provincie:
Tag(s):