woensdag, 24. januari 2007 - 20:10

Onbekend lichaam in Belgisch opsporingsprogramma

Kamperland

Politie Zeeland vraagt donderdagavond 25 januari, via het programma ‘Koppen Justitie’, aandacht voor de aangespoelde stoffelijke resten nabij Kamperland.Op 2 mei 2006 zijn op het strand onderaan de Stormvloedkering in Kamperland de stoffelijke resten gevonden van een man.

Zijn lichaam heeft wellicht al vanaf begin 2005 in het water gelegen. De man is vermoedelijk tussen de 40 en 50 jaar oud met een lichaamslengte van ongeveer 1.70 a 1.80 meter. De man droeg een bruine broek, een bruine leren jas met een gestreepte binnenvoering en een bruine broek.

In het programma worden de kledingrestanten en een sleuteltasje getoond met daarop een adres van een bedrijf in centrale verwarming en sanitair uit het Belgische Zolder.

Politie Zeeland heeft reeds aandacht gevraagd voor het onbekende lichaam via het Nederlandse opsporingsprogramma Opsporing Verzocht. Ook vroeg de politie de afgelopen week om informatie via het weekblad Aktueel (nummer 3). Deze opsporingsmiddelen hebben tot nu toe twee tips opgeleverd, welke helaas geen duidelijkheid hebben gebracht over de identiteit van deze onbekende man.

Het programma wordt morgen uitgezonden op VRT1 en begint om 21.10 uur.Getuigen kunnen hun meldingen vanuit België doorgeven naar de studio van het Belgische opsporingsprogramma op 0800-91119.

Mochten er getuigen vanuit Nederland willen reageren, dan kunnen zij de Zeeuwse politie bereiken op telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):