woensdag, 28. maart 2007 - 8:42

Ontmoeting met de Paashaas

Heilige Landstichting - Op Eerste en Tweede Paasdag organiseert Museumpark Orientalis verschillende activiteiten voor kinderen. Doe mee aan de Paasspelen, ga op zoek naar de raadselachtige verhalenvertelster, bezoek een theatervoorstelling en ontmoet de Paashaas! Leg met een ei op een eierdop een parcours af en ga eieren zoeken in de woestijn van het Bedoeïenenkamp.

Doe mee aan alle paasspellen, haal zo veel mogelijk punten en laat je scorelijst aan de Paashaas zien! Als de Paashaas vindt dat je genoeg punten hebt gehaald, krijg je een paascadeautje als beloning.
De Paasspelen vinden plaats op Tweede Paasdag tussen 11.00 en 16.00 uur.

Eerste Paasdag zal Theater Madoc om 13.00 én om 15.00 uur de voorstelling “Het Vogelmeisje� opvoeren. In de linkerzijvleugel van het Binnenmuseum kun je deze voorstelling gratis bezoeken. “Het Vogelmeisje� is een fantasierijk sprookje over het verleggen van grenzen. Want wat is er nou mooier dan vliegen met de vogels, hoog in de lucht om zo achter de wolken te kunnen kijken!

Een geheimzinnige gast neemt je mee naar een familie die Pesach aan het vieren is. Tijdens dit spannende verhaal kom je meer te weten over de viering en de beleving van het joodse lentefeest Pesach.
Je kunt naar dit verhaal komen luisteren op Tweede Paasdag in het joodse dorp Beth Juda.

Op zowel Eerste als Tweede Paasdag kun je tussen 11.00 en 16.00 uur meedoen aan knutselactiviteiten. Heb jij wel eens een eiermemory gemaakt?

Kortom een weekend vol leuke activiteiten voor kinderen met als thema Pasen en Pesach!
Provincie:
Tag(s):