dinsdag, 30. januari 2007 - 18:21

Politie roept hulp in van het publiek in de zaak Buinen

Buinen

Dinsdag 23 januari is het levenloze lichaam van de 55-jarige Harm Frikken aangetroffen bij zijn woning aan de Exloërweg in Buinen. Vanaf dat moment werkt de politie met veel rechercheurs aan deze zaak en probeert vast te stellen wat de doodsoorzaak van deze man is geweest, een natuurlijke dood wordt nog steeds niet uitgesloten.

Het team richt zich onder meer op het maken van een tijdlijn zodat de politie zicht krijgt op de laatste bewegingen van het slachtoffer. Om een aantal open eindes in te kunnen vullen heeft de politie de volgende vraag:

Wie heeft Harm Frikken tussen zaterdag 20 en dinsdag 23 januari nog gezien of gesproken? Graag willen wij van u weten waar en op welk tijdstip u het slachtoffer nog heeft gezien of op welk moment u nog op een andere manier contact met hem heeft gehad.

Harm Frikken was 55 jaar oud, heeft donkerblond/zwart haar, is ongeveer 1.80 lang, hij droeg een bril met goudkleurig montuur en ging vaak gekleed in een donkerkleurige lerenjas. Het slachtoffer verplaatste zich vaak in een zilvergrijze BMW, stationswagen type 523, bouwjaar 1998.

Mensen die beschikken over meer informatie worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via de mail info@politie-drenthe.nl. Mocht u anoniem willen blijven, dan kunt u bellen via meld misdaad anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):