maandag, 19. februari 2007 - 10:40

Politie zoekt getuigen steekincident

Delfzijl

De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident aan de Landstraat in Delfzijl. Zaterdagnacht werd daar omstreeks 5 uur een 32-jarige man uit Delfzijl tijdens een vechtpartij gestoken. De politie heeft later die nacht twee personen aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Den Dolder en een 16-jarige jongen zonder vaste woonplaats.

Toch zou de politie graag nog in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van het incident. Getuigen kunnen zich melden bij de Regiopolitie Groningen via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Het slachtoffer van de steekpartij werd volgens eigen zeggen tijdens het wandelen met zijn vriendin aangesproken door een jongen. De knaap, die in gezelschap was van drie andere personen, deed het slachtoffer zijn vriendin een brutaal voorstel. Hierop ontstond een woordenwisseling, die in een vechtpartij ontaardde. De 32-jarige kwam op de grond terecht en werd in zijn gezicht getrapt. Bij thuiskomst bemerkte het slachtoffer dat hij bij zijn schouder was gestoken. De man heeft zich hierna door een taxi laten vervoeren naar het ziekenhuis.
Provincie:
Tag(s):