zaterdag, 3. maart 2007 - 11:53

Simpele overwinning FC Twente

FC Twente heeft vrijdagavond zonder al te veel moeite NEC met 0-3 verslagen en bezet nu de tweede plaats op de ranglijst in de Eredivisie.

Na een rustige eerste helft, waarin niet al te veel gebeurde, kwam Twente in de 49e minuut op een 0-1 voorsprong dankzij Bakircioglu. De overige twee doelpunten kwamen van de voet van Touma, waaronder een prachtig afstandschot dat tot de 0-3 leidde.

FC Twente bezet na deze overwinning de tweede plaats op de ranglijst en staat een punt voor op Ajax en twee punten voor op AZ, die dit weekend tegen respectievelijk SC Heerenveen en FC Utrecht spelen. NEC blijft na de nederlaag op de 11e plek staan, met een punt voorsprong op Vitesse, die zaterdagavond tegen Excelsior tegenkomen.