maandag, 29. januari 2007 - 23:07

'Startdag Emmelhage geslaagd'

Emmeloord

De startdag voor de nieuwbouw van de wijk Emmelhage in Emmeloord afgelopen zaterdag 27 januari is door driehonderd bezoekers bezocht. Tijdens deze Startdag is de nieuwbouw voor de nieuwe wijk in Emmeloord, Emmelhage, van start gegaan. De meeste bezoekers komen uit Emmeloord en een tiental uit de dorpen. Het gaat om een 140-tal huishoudens. Uit de regio zijn een paar bezoekers gekomen uit bijvoorbeeld Kampen, Almere, Swifterbant en Groningen. De bezoekers komen echt om te kopen en niet alleen om te kijken.

De gemeente noemt de Startdag geslaagd. Ook vanuit de projectontwikkelaars komen positieve geluiden, want mensen hebben gerichte belangstelling. In totaal hebben de projectontwikkelaars en makelaars gemiddeld zo’n 50 tot 60 namen genoteerd, die belangstelling hebben voor koop of huur.

“Er is gerichte belangstelling voor Emmelhage. Hiermee bedoel ik dat men niet alleen komt om te kijken, maar echt om te kopen of te huren. Dat merk je aan de gesprekken, die je voert. De aantallen bezoekers loopt goed door,� aldus Ton Beurmanjer, directeur van Mercatus Woondiensten.
Provincie:
Tag(s):