dinsdag, 27. maart 2007 - 8:37

Sylvie van der Vaart in 'thuiswinkelgids'

Amsterdam

De Duitse modeketen Otto, heeft Sylvie van der Vaart weten te strikken als nieuwe gezicht voor hun catalogus. Komende week komt de nieuwste catalogus in Nederland uit met Sylvie in de hoofdrol. De voetbalvrouw vind het belangrijk dat haar gezin de hoofdrol speelt in haar leven en dat gaat prima samen met de fotoshoots voor Otto.

Rafeal en Sylvie trouwden 2 jaar geleden en verhuisden toen naar het Duitse Hamburg waar Rafael voetbalt bij HSV. Sylvie stopt op dat moment met haar verplichtingen bij de Tv. Voor SBS verzorgt ze nog enkele optredens op televisie en haar sieradenlijn "Pure by Sylvie" wordt in 2006 ook in Duitsland geïntroduceerd.

Het stel is dolgelukkig met hun 10 maanden oude zoontje Damián. Maar dat is druk genoeg, er komt voorlopig dan ook geen broertje of zusje bij, aldus Sylvie.

Sylvie zal de komende jaren het gezicht van de modeketen worden, net als haar voorgangsters Monique van der Ven, Cindy Crawford en Isabella Rosselini. De voormalige TMF presentatrice vind het een eer dat zij is gekozen als gezicht van Otto.
Categorie:
Tag(s):