zaterdag, 6. januari 2007 - 21:20

Vermiste "dieren" weer terug naar Dierenpark Emmen

Emmen

Dierenpark Emmen heeft sinds zaterdag haar houten dieren weer terug. De dieren werden vier weken geleden weggenomen door leden van Oudejaarsvereniging "De Oliebol" uit Vledder. Ze waren bij wijze van een oudejaarstunt door een aantal leden van de oudejaarsvereniging weggehaald uit Emmen.

Tijdens de jaarwisseling rond half twee 's nachts doken de dieren weer op in Vledder. Oudejaarvereniging "De Oliebol" probeert ieder jaar met een indrukwekkende en spraakmakkende stunt te komen. Vorig jaar verscheen in het dorp "Kos met de Snor" uit het Land van Ooit.

Tegen 10:00 uur zaterdagochtend kwam een vrachtwagen de stadsvloer opgereden met daarin de houten giraffe, moeder en zoon tijger en de drie pinguïns. Samen met medewerkers van het dierenpark en een professioneel bedrijf werden de dieren door leden van de oudejaarsvereniging weer op hun plaats terug gezet.

"De dieren hebben een prachtig feest gehad in Vledder maar zijn ook blij om weer bij hun soortgenoten terug te zijn" aldus Peter van de Giessen van de oudejaarsvereniging.
Provincie:
Tag(s):