woensdag, 7. november 2007 - 20:36

'Voor een uniek aanzoek ga je naar Parijs'

Amsterdam

Sinds Valentijnsdag 2006 biedt het Franse ApoteoSurprise verliefde stelletjes de mogelijkheid een uniek huwelijksaanzoek te doen in liefdestad bij uitstek, Parijs. Als aanstaande smelt je toch als je een vliegtuig langs ziet komen met de tekst 'trouw met mij .....' Of als er tijdens een romantisch diner aan de voet van Eifeltoren ineens een gigantisch grote tekst verschijnt met een aanzoek van je geliefde.

En zo zijn er nog vele unieke manieren om je partner ten huwelijk te vragen. De Fransman Nicolas Garreau heeft ze allemaal bedacht. Romantisch al hij is heeft hij de meest in het oog springende manieren bedacht om een aanzoek te doen.

Tijdens een weekendje Parijs kun je je hotelkamer door ApoteoSurprise laten 'aankleden' met 150 teddyberen met een 'I love you' T-shirts en honderden witte en roze ballonnen.

Nog romantischer? Wat dacht je van een candlelight cruise langs de Seine waneer plotseling duizend rode rozen uit de lucht komen vallen en het water en de boot volledig bedekken. Terwijl hij/zij op zijn/haar knie valt en je een aanzoek doet.

Het bedrijfje biedt meer dan 40 unieke manieren om je partner ten huwelijk te vragen, een huwelijksreis te vieren of een jubileum te bezegelen. Deze unieke huwelijksaanzoeken zijn te boeken vanaf 400 euro tot 15.000 euro.
Categorie:
Tag(s):