donderdag, 1. maart 2007 - 11:53

Win een weekend studiestad Groningen

Groningen

Sinds dondedag kunnen aankomende studenten een weekend Groningen winnen. Zo kunnen ze alvast kennis maken met studiestad Groningen. Want de leukste inzendingen zullen beloond worden met een jongerenarrangement Groningen voor twee personen; met overnachting, bioscoop en kortingsbonnen.

De wedstrijd is te vinden op de vernieuwde website url=http://www.groningerstudieblogs.nl> www.groningerstudieblogs.nl. Op de website vertellen acht Groningse studenten in persoonlijke weblogs hun belevenissen. Ze schrijven over hun studie, de stad, huisvesting, sociale leven en nog veel meer. Zo kunnen aankomende studenten en andere belangstellenden op internet lezen wat er allemaal te beleven valt in studentenstad Groningen.

Tussen nu en 15 maart, vlak voor de Open Dagen van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen, worden de site en de wedstrijd via radiospots onder de aandacht van scholieren gebracht. Deze radiospots zijn te horen op de populaire jongerenzenders Radio 538, Q-music en Slam FM. De spotjes worden ingesproken door de bloggers zelf.
Provincie:
Tag(s):