zaterdag, 2. augustus 2008 - 8:53

Afrondende werkzaamheden bij Gieten en Borger - N34 blijft open voor doorgaand verkeer

Van maandag 4 tot maandag 18 augustus zijn op de N34 afrondende werkzaamheden gepland bij Gieten en Borger. Daardoor zijn in die periode de aansluiting bij de Oelenboom in Gieten en de zuidoostelijke afrit bij Borger (vanuit Emmen) nog één keer afgesloten, wel is tijdens de werkzaamheden de N34 open voor het doorgaand verkeer.

Verkeer van en naar Gieten en Borger wordt omgeleid door middel van borden. Busreizigers moeten rekening houden met langere en gewijzigde reistijden en gewijzigde halteplaatsen. Er rijden pendelbussen tussen Gieten-Brink en de tijdelijke bushaltes langs de omleidingsroute. Op 18 augustus, bij de invoering van de reguliere dienstregeling van het openbaar vervoer na de zomervakantie, zijn de werkzaamheden afgerond. Dan rijden ook de bussen weer hun normale route.

Na de zomer volgen nog een aantal werkzaamheden, zoals het slopen van het oude viaduct en het aanbrengen van nieuwe bestrating in de Koesteeg bij Borger, de aanleg van het busstation N34 bij Borger en de aansluiting van de Oelenboom op de Asserstraat in Gieten. Volgens de huidige planning zijn alle werkzaamheden op 1 december 2008 klaar.
Provincie:
Tag(s):