zaterdag, 8. november 2008 - 10:14

Bestelbus ramt woning midden in de nacht

Zwartsluis

In de vroege ochtend van zaterdag 8 november 2008 is de bestuurder van een donkere bestelbus doorgereden nadat hij met zijn wagen tegen een woning aan het Buitenkwartier was gereden en daardoor de nodige schade heeft veroorzaakt. Dit heeft de politie zaterdag 8 november laten weten.

Omstreeks 4.30 uur hoorden de bewoners en hun buren een harde klap. Toen zij naar buiten keken zagen ze een donkere bestelwagen, mogelijk een Volkswagen Transporter, wegrijden.

De bestelbus is waarschijnlijk tegen de rijrichting in, het Buitenkwartier is een éénrichtingsweg, de straat ingereden. In een flauwe bocht is de bestuurder vermoedelijk de macht over het stuur kwijtgeraakt en tegen de voorgevel van de woning gereden.

Vervolgens is de bestuurder tegen het verkeer in weggereden. Door de aanrijding is de hele voorgevel van de woning ontzet. De politie is op zoek naar eventuele getuigen van de aanrijding.

Zij worden verzocht contact op te nemen met het politieteam Horst en Waterland via 0900-8844. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden bij Meld Misdaad Anoniem Bel M: 0800-7000
Provincie:
Tag(s):