dinsdag, 11. november 2008 - 9:09

De nieuwe RM-Z450 Enduro met elektronische brandstofinjectie

Vianen

Dat de Suzuki RM-Z450, ’s werelds eerste productiecrosser met elektronische brandstofinjectie, over uitstekende kwaliteiten beschikt heeft een MX1 wereldtitel onomstotelijk bewezen. Suzuki vergroot nu haar terrein door de RM-Z450 ook als Enduro versie met kenteken in haar programma op te nemen!

De Suzuki RM-Z450 Enduro is volledig uitgerust voor gebruik op de openbare weg. Zo is de RM-Z450 Enduro voorzien van verlichting, spiegels, claxon en een digitale tellerunit, waarop onder andere de snelheid, kilometerstand, toerental, buitentemperatuur en de tijd af te lezen zijn. De standaard gemonteerde Leovince X3 uitlaatdemper zorgt ervoor dat de geluidsproductie binnen de wettelijke normen blijft. Om aan de regelementen voor Enduro competities te voldoen is er een 18 inch achterwiel gemonteerd. Beide wielen zijn overigens voorzien van goedgekeurde Pirelli Enduro banden voor weggebruik.

De Suzuki RM-Z450 Enduro met kenteken is vanaf heden leverbaar bij alle officiele Suzuki Motor- en Motocrossdealers voor € 8.990,- (incl. BTW/BPM, excl. kosten rijklaar maken).
Categorie:
Tag(s):