vrijdag, 14. maart 2008 - 9:04

Gerard Joling gaat Spaarnwoude bij elkaar zingen

Spaarnwoude

Na de Amsterdam ArenA, na Ahoy, na al zijn tv successen... Welke uitdaging ziet Gerard Joling, al meer dan twintig jaar één van Nederlands grootste entertainers, nu nog voor zich? UDC Events en Entertainment-NL presenteren met gepaste trots 'Gerard Joling: For Your Eyes Only'.

Tijdens dit unieke concert zal Gerard Joling samen met een reeks van Nederlands grootste artiesten op een unieke locatie het meest spectaculaire buitenconcert ooit verzorgen. UDC Events en Entertainment-NL hebben hiervoor de beschikking over de 'Dance Valley' vallei van recreatiegebied Spaarnwoude.

Van 18.30 tot 23.00, terwijl de zon langzaam achter de heuvels wegzakt op een nazomerende avond in september, zal in de vallei een gigantisch podium verrijzen in de vorm van een zonnebril die zich in de loop van de avond zal openen. Daarnaast is een gigantische LED Wall in het podium verwerkt. Gecombineerd met een perfect geluidssysteem, geweldige akoestiek door de omringende heuvels, een spectaculaire licht- en lasershow, pyrotechnics en een grote vuurwerkshow zijn alle ingrediënten aanwezig voor een onvergetelijk evenement. Aan de zijkanten van het podium staan tevens nog twee grote LED Walls zodat zelfs de kleinste details voor alle 18.000 bezoekers goed zichtbaar zullen zijn. Voorverkoop voor dit unieke evenement start op 27 maart.
Categorie:
Tag(s):