dinsdag, 22. januari 2008 - 9:14

Groningse politiebureau's sluiten hun deuren

Groningen

Als gevolg van aangekondigde landelijke politie vakbondsacties zijn a.s. woensdag 23 januari 2008 de politiebureaus in de provincie Groningen gesloten. Tijdens de acties zullen zogenaamde zondagdiensten worden gedraaid.

Dit betekent dat met uitzondering van het hoofdbureau van politie aan de Rademarkt te Groningen alle bureaus in de provincie Groningen van 09.00 uur tot 13.00 uur de deuren gesloten houden. Alleen door middel van de aanwezige intercom installaties kan contact gezocht worden met de regionale meldkamer in Groningen. Mensen die in acute nood zitten en zich aan een bureau melden, zullen niet worden weggestuurd maar worden geholpen.

Het vaste telefoonnummer 0900-8844 zal wel worden beantwoord, maar burgers zullen gedurende de acties niet worden doorverbonden voor reguliere politieactiviteiten. Ook het doen van aangifte tijdens de actietijd is niet mogelijk. Het alarmnummer 112 blijft normaal functioneren voor noodhulp verzoeken en alle noodhulp meldingen zullen gewoon worden afgehandeld.
Provincie:
Tag(s):