donderdag, 3. juli 2008 - 18:39

Kluivert's vrouwen vliegen elkaar in de haren

Amsterdam

De huidige vrouw van Patrick Kluivert, styliste Rosana Lima, is zaterdag aangevallen door de ex-vrouw en moeder van haar man. Toen Rosana en Patrick de kinderen die hij met zijn ex heeft, kwamen ophalen werd zijn kersverse echtgenote bespuugd en bedreigd door ex-vrouw Angela van Hulten en haar moeder

Lima zat in de auto te wachten terwijl Patrick zijn zoontjes Quincy (11), Justin (9) en Ruben (7) ophaalde bij zijn ex. Angela's moeder zou op de auto van Rosanna zijn afgelopen en naar binnen gespuugd en op Lima ingeslagen hebben. Angela mengde zich ook in het gevecht.
Patrick en Rossanna hebben de geschrokken jongens vervolgens ingeladen en zijn weggereden.

Lima heeft aangifte gedaan van mishandeling tegen de ex partner van haar man, zo meldt De Telegraaf maandag. Angela heeft een advocaat inde arm genomen om op het verhaal te reageren. Zelf verblijft ze voor een vakantie met haar zoons op Ibiza. Maar zo laat haar raadsman weten ze heeft Lima niet bedreigd en ook zou er geen sprake zijn van een 'catfight' tussen exen.

Patrick en Angela scheidden in 2004 nadat zij na een huwelijk van vier jaar. Lima werd afgelopen week uitgeroepen tot voetbalvrouw van het jaar. Het stel heeft een zoontje Shane Patrick van bijna een jaar en trouwde afgelopen voorjaar.
Categorie:
Tag(s):