zondag, 19. oktober 2008 - 0:32

Nickelodeon Supertruck komt naar Emmeloord!

Emmeloord

De Nickelodeon Supertruck komt op donderdag 23 oktober (in de herfstvakantie) naar Emmeloord. De gemeente Noordoostpolder heeft hiervoor het initiatief genomen.

Een bezoek aan de Nickelodeon Supertruck betekent voor kinderen een middag vol plezier, bewegen en feest! Het kinderfestijn wordt van 10.30 tot 15.30 uur gehouden aan de Plesmanhage in de nieuwe woonwijk Emmelhage.

De Supertruck is een grote vrachtwagen die zich omtovert tot een minipretpark in je eigen buurt. De Supertruck heeft een eigen speelparcours met glijbaan, een Nick Junior hoek met Dora en Diego laptops, je kunt een feestje vieren met Haribo, er is een Caprisonne hoek waar je lekker kunt dansen en bewegen en een fantastisch podiumprogramma dat gepresenteerd wordt door de Supertruck host. Tijdens het podiumprogramma kunnen kinderen meedoen aan de Superquiz en de Superrace.

Voor alle ouders van de spelende kinderen heeft de gemeente een tent ingericht met koffie en thee. Wie geïnteresseerd is in de ontwikkeling van de wijk kan meteen een kijkje nemen in het informatiemateriaal.
Provincie:
Tag(s):