woensdag, 22. oktober 2008 - 21:48

Rotterdam heeft weer haar eigen huishoudbeurs

Rotterdam

Van donderdag 30 oktober tot en met zondag 2 november a.s. vindt in Ahoy Rotterdam de eerste editie plaats van Dé Najaarsbeurs vol fun & festivals! Op dit nieuwe jaarlijks najaarsevenement draait het om shoppen, proeven, proberen en inspiratie opdoen. De beurs zet de standaard als de nieuwe Rotterdamse huishoudbeurs en is bedoeld voor een breed publiek. Ook mannen en kinderen zijn van harte welkom en krijgen hun eigen speciale 'MannenPlein' en 'Kids Festival'.

De beurs wordt op donderdag 30 oktober om 11.00 uur feestelijk geopend door de cast van de nieuwe musical SUPER MODEL de Musical, die vanaf januari 2009 in het Amsterdamse Krasnapolsky hotel te zien is. De cast wijdt de Catwalk van Dé Najaarsbeurs 2008 goed in met het eerste publiekelijke voorproefje op de musical. De cast brengt meerdere nummers uit de musical ten gehore en gaat hierbij gekleed in haute couture outfits van couturier Ronald Kolk.


Op Dé Najaarsbeurs vol fun & festivals! vindt het hele gezin entertainment in de vorm van zes themafestivals: Sfeer & Interieur Festival, Food Festival, Kids Festival, Slimme Snufjes Festival, Fun & Crea Festival en Mode, Health & Beauty Festival. Elk festival heeft zijn eigen kleur, uitstraling en activiteiten.

Zo geven topkoks op het Food Festival demonstraties in het Kooktheater, kunnen kinderen op het Kids Festival leren toveren en worden er op het Sfeer & Interieur Festival groenworkshops gegeven. Voor de mannen is er een speciaal 'MannenPlein' ingericht. Hier zijn o.a. de 'mannenbladen' Voetbal International en Auto Exclusief aanwezig, maar ook Carps Cabin met een keur aan hengelsport artikelen. Verder vinden mannen hier o.a. boten, auto's en erotisch snoepgoed.
Categorie:
Tag(s):