vrijdag, 31. oktober 2008 - 10:35

Speciale purple Fiat Panda Magic in beperkte oplage

Speciaal voor de Nederlandse markt introduceert Fiat de Panda Magic. De compleet uitgevoerde variant van de compacte Italiaan wordt gemaakt in een beperkte oplage van 250 stuks. De naam Magic dankt de auto deels aan zijn kleur; ‘magic purple’. Deels, omdat deze uitvoering ook in het wit leverbaar is. Het andere magische is zijn standaarduitrusting dat een consumentenvoordeel oplevert van € 715.

Standaard is de Magic uitgerust met onder andere:
- Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
- In hoogte verstelbaar lederen stuur
- Elektrisch bedienbare ruiten voor
- Airconditioning
- Mistlampen voor
Speciale optie voor de Magic zijn lichtmetalen velgen, type Fiorano welke voor € 415 inclusief btw gemonteerd kunnen worden.

De compacte Italiaan biedt ruimte aan vier personen en tot wel 230 liter bagageruimte. Als de achterbank is neergeklapt, loopt het volume op tot 780 liter. De ‘Auto van het Jaar 2004’ is met zijn compromisloos op flexibiliteit en praktische bruikbaarheid gerichte ontwerp uitgegroeid tot een heus begrip in de autowereld. Sinds zijn lancering eind 2003 zijn er in Nederland al 37.374 exemplaren verkocht. Dankzij zijn zuinige motor is de Panda voorzien van een B-milieulabel. Naast een betrouwbaar model is de Panda ook een auto met een zeer lage afschrijving.

De Panda Magic is naast zijn kleur te herkennen aan de ‘magic’-badge op de flanken. De Fiat Panda Magic staat bij de dealer vanaf € 9.695.
Categorie:
Tag(s):