donderdag, 28. augustus 2008 - 8:24

Xander zingt liefdeslied voor Wendy

Amsterdam

Xander de Buisonjé heeft een wel heel romantisch lied geschreven voor zijn ex Wendy van Dijk. Wendy heeft zelf aan Xander, de man met wie zij in 2002 bijna trouwde, gevraagd de titelsong voor haar nieuwe programma 'Million dollar wedding' te maken. "Ja, het is toch heel romantisch allemaal en toen dacht ik aan de mooie liedjes die Xander schrijft en aan vroeger en wist ik dat hij een prachtige titelsong zou kunnen schrijven voor het programma" aldus Wendy.

Wendy en Xander hadden een tijdlang een relatie. Ze hadden in 2002 ver gevorderde trouwplannen, totdat hij opbiechtte haar meermaals te hebben bedrogen. Zij weigerde vervolgens met hem te trouwen, hoewel ze in verwachting van hun kind was. Hun zoontje Sem is inmiddels ruim 5 jaar oud.

Al eerder gaf Wendy toe dat ze nog wel eens met Xander in bed is beland na een lang en emotioneel gesprek in de periode dat ze net uit elkaar waren. een relatie zit er volgens Wendy niet meer in. "Maar ik ben nog steeds dol op Xander. Hij is gewoon een schat van een gast en een prima vader voor Sem"
Categorie:
Tag(s):