woensdag, 3. juni 2009 - 10:28

71% van de huizenzoekers zegt: nu kopen!

De huizenwebsite Huislijn.nl heeft aan haar bezoekers de vraag gesteld of dit nu wel of niet het juiste moment is om een woning te kopen. Als de markt aantrekt, zullen de prijzen weer gaan stijgen, maar wanneer dit niet het geval is, zullen de prijzen dan verder dalen en moet men nog wachten?

De mening van de bezoekers was duidelijk: nu kopen, zegt 71%. Ruim 450 bezoekers gaven hun mening op deze stelling.

Huislijn.nl meldt nog meer positieve geluiden vanuit de woningmarkt. Makelaars zijn enthousiast over de Nationale Open Huizen route van aanstaande zaterdag en ook huizenzoekers geven aan dat zij zaterdag diverse woningen gaan bezichtigen.

"Ik heb in de afgelopen tijd heel wat ondernemers hun hoofd zien laten hangen, maar dat is momenteel bij de makelaars gelukkig helemaal niet het geval, en mijn complimenten voor hun inzet, alles wordt uit de kast gehaald voor hun cliënten. Wij helpen graag een handje door de woning op onze site in de spotlight te zetten en dat wordt zeer gewaardeerd door zowel de makelaar, huiseigenaar als de huizenzoeker", zegt Ronald Barends, directeur Huislijn.nl.

De Nationale Open Huizen route van aanstaande zaterdag is voor makelaars hét moment om voor de zomer de huizen nog in het zonnetje te zetten én voor huizenzoekers een mooie dag om meerdere huizen - vrijblijvend en zonder afspraak - te bezichtigen.

Voor meer informatie en de te bezichtigen huizen tijdens de Nationale Open Huizen route, kunt u terecht op www.huislijn.nl

Over Huislijn.nl
Huislijn.nl is dit jaar begonnen met de organisatie van de Nationale Open Huizen route. De enige Open Huizen route waar álle makelaars , onafhankelijk of aangesloten bij (branch)vereniging, aan mee kunnen doen.

Huislijn.nl werkt nauw samen met makelaars en spidert haar content niet. Meer dan 4.400 makelaars plaatsen zelf of via een koppeling hun content op www.huislijn.nl waar maandelijks meer dan 700.000 huizenzoekers gebruik van maken.
Categorie:
Tag(s):