dinsdag, 17. maart 2009 - 21:05

‘Hotel Atlantico’ met Marc-Marie Huijbregts in de hoofdrol

Een club boezemvrienden komt jaarlijks bij elkaar in het kleine Hotel Atlantico aan de fraaie Portugese kust. Daar vieren ze hun vriendschap, hun succes en vooral zichzelf. Maar dit jaar is alles anders als een onbetrouwbare werkster, een ridderorde, een afwijzing, de jaloezie en de dood roet in het eten gooien.

De anders o zo onbezorgde lach krijgt een bange echo, de wijn een bittere afdronk. Ineens vult het leven van de vrienden zich met blinde gevoelens van paniek.

Deze tragikomedie wordt geregisseerd Kees Prins (Jiskefet) en is geschreven door Frank Houtappels, die bekend is van Koefnoen, 't Schaep met de Vijf Pooten en Gooische Vrouwen.

Zij weten wat humor is! En drama. Met een kei van een cast: Marc-Marie Huijbregts, Paul Groot, Dick van den Toorn en Hajo Bruins. Hotel Atlantico is het stuk met de vier poten. Een soort Gooische Mannen. Valse nichten vol venijn. Het wordt ongetwijfeld een schitterende avond.

De voorstelling is op woensdag 1 april, en begint om 20.15 uur.

Kaarten voor deze en andere voorstellingen in de Agora zijn te bestellen via de website www.agora-lelystad.nl of bij theaterkassa aan de Agorabaan 12 op maandag t/m zaterdag van 11.00 – 15.00 uur.

Of maximaal een week van tevoren telefonisch te reserveren op 0320 – 239239 en te koop aan de zaal vanaf een uur voor aanvang.
Provincie:
Tag(s):