woensdag, 28. januari 2009 - 1:20

Algehele verkeerscontrole op Tholen

Tholen

Dinsdag werd tussen 06.45 en 11.45 uur een grote, algehele verkeerscontrole gehouden op Tholen.Aan deze controle werd door het gehele team van Tholen meegewerkt. In Tholen (stad) werd gecontroleerd op de Postweg en de Eendrachtsweg (Thoolse brug); op de Molenvlietsedijk werd bij de scholen gecontroleerd wat door de aanwezige verkeersbrigadiers zeer op prijs werd gesteld.

In Oud-Vossemeer werd gecontroleerd op de Oud-Vossemeersedijk, Onder de Molen/Molenweg en de Leguitsedijk. Op de Leguitsedijk werd, na veel klachten van omwonenden, met name gelet op de geslotenverklaring voor motorvoertuigen. Hier werden 10 bestuurders bekeurd.

Verder werd nog gecontroleerd op de volgende locaties: de Oudelandsedijk bij Stavenisse, de Spuidamstraat bij Scherpenisse en de Veilingweg bij Sint Annaland. In totaal werden circa 50 bekeuringen uitgeschreven voor diverse overtredingen, waaronder: niet dragen van de autogordel, slechte / of geen verlichting, rij-, kenteken-, keurings- en identiteitsbewijzen en, zoals reeds vermeld: de geslotenverklaring. Ook bromfietsers ontkwamen niet aan de controle, ze werden allemaal op de rollerbank gezet.
Provincie:
Tag(s):